Direktlänk till inlägg 25 mars 2009

våååår, kanske? =)

Av Sofie - 25 mars 2009 12:44

mmhm..sol sol sol, känns som att våren är på gång alltså :D me like!

fy fan va ja har längtat efter att det skulle börja bli varmare och nu känns det ju verkligen som att det är påväg att bli det också! :)

Idag är en sån dag när allt känns lite lättare, kan ha med vädret att göra faktiskt..blir alltid lite gladare o piggare när de är fint väder =)


Var ju och sökte jobb i skoaffären igår, tyvärr var det redan upptaget..meen dom gillade mej så hon ska ringa mej när det behövs folk =)

Känns som att sommaren är halv räddad hehe..ska ju jobba på dagiset o sen i skoaffären om det behövs ju, så nu har man iallafall pengar att röra sig med i sommar! 


jaa annars har ja nog inga direkta planer för sommaren faktiskt,

skulle vilja åka nånstans med älsklingen, bara vi två och göra nåt.

Men får se hur de blir :) han har så mkt md musiken nu också ju, fast det är klart skivan o de ska ju va klart innan sommaren om ja inte minns fel, men han kommer nog ha att göra ändå misstänker jag! 

men men det är inte sommar än så det finns gott om tid för planering :)


just nu sitter ja ba o dricker en massa kaffe och väntar på att mamma ska komma hem från jobbet så ja får sällskap :D hehe..

hon slutar nog typ när som i think!

kan undra vad vi ska hitta på för nåt idag? är sugen på att göra nåt iallafall, men har inte riktigt kommit fram till vad ännu hehe.

får väl komma på nån skarpsint idee tills hon kommer hem ;) höhö!


nee, nu pallar ja inte skriva mer hahaha..uppdaterar kanske sen om ja kom på något skarpsint ;)



/E


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 7 oktober 2009 11:48

hahaha av en slump gick jag in och kollade på denna bloggen och hade ju faktiskt fått en hel del kommentarer här.. dom flesta var likadana och löd "är detta länk bloggen eller?" hahahaha nej klart inte, men jag använder ju inte denna bloggen så måste...

Av Sofie - 18 juli 2009 13:49

http://sofienilsson.devote.se/ http://sofienilsson.devote.se/ http://sofienilsson.devote.se/ http://sofienilsson.devote.se/ http://sofienilsson.devote.se/ http://sofienilsson.devote.se/ http://sofienilsson.devote.se/ http://sofienilsson.devote.se/ ht...

Av Sofie - 13 juli 2009 14:24

 Vill du tjäna pengar på din blogg? Registrera dig då som medlem via länken här under, du tjänar 20kr redan vid registrering sen är det bara börja värva medlemmar, det funkar och du kan tjäna mycket på det!   http://www.woopa.se/?ref=v-sofie-v   ht...

Av Sofie - 4 juli 2009 04:10

Ser att folk fortfarande går in på denna bloggen, men gå in och läs på http://sofienilsson.devote.se/  istället, nu inatt har jag skrivit t.ex ett långt inlägg om Charlie och hur jag känner nu och så..plus att jag har hissat personer där som är vikti...

Av Sofie - 30 juni 2009 16:55

GLÖM INTE MIN NYA BLOGG! JAG UPPDATERAR DÄR HELA TIDEN!   http://sofienilsson.devote.se/        ...

Presentation


Sofie Nilsson

Omröstning

läser du denna bloggen regelbundet?
 Ja
 Försöker iallafall
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards