Direktlänk till inlägg 15 januari 2009

Rubrik saknas

Av Sofie - 15 januari 2009 02:50

Dagarna hemma har gått bra, så imorron eller ja idag blir det väl om man kollar vad klockan är nu, ska jag in och träffa min kontaktperson och läkare så blir jag utskriven.. ska bli skönt faktiskt..

Jag menar visst det var väl bra när man var inlagd, det var en slags trygghet liksom för man visste att man hade någon att vända sig till direkt när den där panikångesten kommer.

Men nu går jag ju på medicinerna igen så den där panikångesten ska ju inte komma liksom.. plus att jag har nummer till min kontaktperson o sånt så jag kan ringa när som om det skulle vara något.

Får reda på imorron också vem jag ska gå och träffa på öppenvården, vet inte om det kommer hjälpa mig något att ha en kontakt där, men jag får väl ge det lite tid och se hur det blir!

Det kan ju liksom inte bli värre iallafall..

Nu ser jag allt med helt andra ögon, jag har fallit och hamnat på botten och nu finns det bara en väg och det är uppåt, det kan bara inte bli värre liksom.

Jag har älsklingen också ju och det är jag så himla glad för, vet inte vad jag hade varit utan honom alltså.

-----------------------

Har fått kontakt med en mamma som mist sitt barn, hennes son blev också bara 18år gammal och dog av ett medfött hjärtfel.

En jätte trevlig mamma är det, hon har en dotter också och hon frågade mej hur jag orkade? hur jag klarade av att sakna så mycket men att ändå inte ge upp.

Och hon berättade också att hennes dotter sökte efter andra som var i samma situation som henne, andra som också hade mist ett syskon och jag sa till henne att hon kunde säga till sin dotter att kontakta mej om hon ville. jag menar vår sorg är lika stark och kanske kan vi på något sätt hjälpa varandra igenom allt.

Det är så otroligt skönt att prata med människor som går igenom samma sak för där kan man vädra alla sina känslor och tankar och ingenting känns dummt eller konstigt för dom har känt och tänkt samma sak eller gör det just nu.

Jag kan inte riktigt beskriva det, men det är skönt iallafall!

--------------------------


Nej nu ska jag sova, mormor kommer och hämtar mej halv tio imorron, så åker vi in till ängelholm och träffar allt folket där jag ska träffa och sen ska vi till klippan och hämta deras bil som är inne på omlackering efter att dom blev påkörda inne i båstad..

ajja..


ha de bra alla ni som läser här!

puss o kram*

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 7 oktober 2009 11:48

hahaha av en slump gick jag in och kollade på denna bloggen och hade ju faktiskt fått en hel del kommentarer här.. dom flesta var likadana och löd "är detta länk bloggen eller?" hahahaha nej klart inte, men jag använder ju inte denna bloggen så måste...

Av Sofie - 18 juli 2009 13:49

http://sofienilsson.devote.se/ http://sofienilsson.devote.se/ http://sofienilsson.devote.se/ http://sofienilsson.devote.se/ http://sofienilsson.devote.se/ http://sofienilsson.devote.se/ http://sofienilsson.devote.se/ http://sofienilsson.devote.se/ ht...

Av Sofie - 13 juli 2009 14:24

 Vill du tjäna pengar på din blogg? Registrera dig då som medlem via länken här under, du tjänar 20kr redan vid registrering sen är det bara börja värva medlemmar, det funkar och du kan tjäna mycket på det!   http://www.woopa.se/?ref=v-sofie-v   ht...

Av Sofie - 4 juli 2009 04:10

Ser att folk fortfarande går in på denna bloggen, men gå in och läs på http://sofienilsson.devote.se/  istället, nu inatt har jag skrivit t.ex ett långt inlägg om Charlie och hur jag känner nu och så..plus att jag har hissat personer där som är vikti...

Av Sofie - 30 juni 2009 16:55

GLÖM INTE MIN NYA BLOGG! JAG UPPDATERAR DÄR HELA TIDEN!   http://sofienilsson.devote.se/        ...

Presentation


Sofie Nilsson

Omröstning

läser du denna bloggen regelbundet?
 Ja
 Försöker iallafall
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards