Alla inlägg den 25 juni 2008

Av Sofie - 25 juni 2008 04:57

de gör ont..
fattar inte hur jag ska förklara det ja känner just nu..
en slags besvikelse, en slags ilska..inte gentemot Charlie.. utan snarare riktat mot en helt annan person..
Elakare människa får man leta efter =/
förstår att det är ett slags hat o ilska från din sida, men att låta det gå ut över helt oskyldiga människor, det är inte rimligt, man kan bara inte göra så..
Speciellt inte mot människor som varje dag kämpar för att bevisa att dom inte är som "det"! som varje dag måste kämpa dubbelt så hårt för att folk ska acceptera dom, och ändå har människorna som kämpar i själva verket inte gjort nåt fel. det största felet dom har gjort är att föddas i fel familj. man kan inte välja sin familj, kan inte säga att den personen tillhör inte min släkt, när det sitter i blodet.
däremot kan man välja att ta avstånd från den personen, och det är precis vad Charlie hade gjort och precis vad jag har gjort! döm mej, hata mej gärna, det spelar ingen roll.. men döm inte charlie, hata inte charlie, för han har alltid varit en bra kille, en sån kille med bra betyg, skötsam och ordentlig! En omtänksam, hjälpsam, generös och otroligt fin kille! så hata gärna mej om du vill det tjejen, men hata inte charlie för han är/var en fin person.. och han förtjänar verkligen inte att bli utsatt för dina hårda ord. Låt min lillebror vila i frid, precis som jag låter din syster vila i frid! tänd ett ljus för min lillebror, precis som jag gjort varje dag i snart 4 ½ år för din stora syster! tycker synd om dej för att du bär på så mycket hat, ingen människa mår bra av det! jag hoppas att du tjejen o din familj en dag ska få må bra igen, det hoppas jag verkligen..alldra mest önskar jag självklart min lillebror tillbaka, men efter det önskar jag att du och din familj en dag ska kunna få den ro ni vill ha, att ni en dag ska kunna känna en slags lycka! Läser du detta så vet du vem du är, vill du prata så hör gärna av dej! våra sorger är inte riktigt samma iom att min lillebror själv valde att dö, medans din syster fick kämpa för sitt liv, men vi har båda förlorat den vi älskar mest, vi har båda förlorat ett syskon, och en del av vår sorg är på ett oförklarligt sätt densamma! har förmodligen skrivit alldeles för mycket i denna bloggen idag och på tok för djupt, men på nåt sätt måste ja få ut mina tankar till dej utan att tränga mej på o utan att få dej att må sämre än du redan gör!

Presentation


Sofie Nilsson

Omröstning

läser du denna bloggen regelbundet?
 Ja
 Försöker iallafall
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards